Power Athletics

KONTAKT

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på
Power Athletics Gym i Vrigstad

STYRELSEN

Ordförande

Marie Johansson

Sekreterare​

Robin Hammarsetdt

Ledamot

Robin Roos

Ledamot

Rasmus Karlsson

Om Organisation

2015 fick Power Ahtletics en ny utökad styrelse till den ideella föreningen. Idag är vi över 200 medlemmar. Flera grupptränings-pass har även tillkommit till gymmet.
Vi startade upp Power Ahtletics år 2005. Vi haft våra lokaler på olika platser och i med att det har blivit större så är vi idag på marknadshuset. Träningspassen har utökat och blivit fler, både för barn och vuxna. Vårat mål är att växa och utöka oss i både redskap som träning.20

Power athletics logo - blackPOWER ATHLETICSGYMMAXAD STYRKA

HISTORIA

Vi var fyra grabbar som var intresserade av träning. Vi gick till våran chef på smålandsvillan och frågade om han hade någon lokal som vi kunde träna i. Vi fick en liten lokal på 80 kvadrat. Vi tog med oss lite hantlar, skivstänger och en draghiss. Efter ett tag köpte vi in lite grejer. Gymmet började ta form. I början var de bara till för de anställda på smålandsvillan. När det hade gått något år började vi få förfrågningar från vrigstadbor som också ville börja träna. Våren 2005 bildade vi en förening i samband med detta bytte vi till en större lokal ”gamla Nordiska kontoret”. Sommaren 2010 flyttade vi ner till Vrigstad hälsocenter och ett mer centralt läge. 2015 blev Power Ahtletics en ideell förening med en ny utökad styrelse. Gymmet har utvecklats väldigt mycket och vi hoppas att vi kan utveckla det ännu mer!